A+ A A-

Recursos per la restauració

 

CartaOn. Permet gestionar al·lèrgies, calories, costos i controls d'appcc, entre d'altres.

Amb l'objectiu de facilitar la gestió diària dels establiments agremiats, el Gremi de Restauració de Barcelona us ofereix gratuïtament l'aplicació CartaON. Aquesta eina posa a disposició dels restaurants un gran ventall de facilitats per gestionar globalment els al·lèrgens i les intoleràncies, el càlcul de calories dels plats, el control de costos i escandalls i el programa de control de gestió dels appcc.

Per gaudir d’aquesta aplicació totalment de franc els agremiats només haureu d’entrar al web http://cartaon.es i registrar-vos-hi. Per obtenir la clau d'accés heu de contactar amb Cristina Pallejà del Gremi (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) o telèfon 933 018 891.

CartaON us dóna la possibilitat de consul-tar i crear menús i receptaris en català, castellà i anglès. Tam-bé us ajuda a crear els vostres plats incloent-hi els valors nutricionals de cada aliment, l'avís d'aquells que poden provocar al·lèrgies o intoleràncies, el cost, el preu de venda i el marge de cada plat. Els usuaris teniu l'opció, a més, de respondre diversos qüestionaris per esbrinar la situació de l'anàlisi de perills i punts de control crítics (appcc) del vostre establiment i obtenir informació sobre la normativa obligatòria en aquest àmbit. I, entre moltes altres funcions més, podeu descarregar-vos codis QR amb la informació dels plats i menús perquè els vostres clients puguin accedir directament a l'informe complet i detallat de cada recepta que prepareu.

http://cartaon.es

 

 
 

Plats a la carta. Creació de cartes i menús

Aplicació que permet elaborar cartes i menús de restaurant en català i en cinc llengües més (castellà, anglès, francès, italià i alemany).

Per utilitzar-la cal donar-s'hi d'alta.

http://www.gencat.cat/llengua/platsalacarta/aplicacio

 

 
 

Plats a la carta. Diccionari en línia

Conté 7.765 denominacions catalanes de plats i begudes, amb les equivalències corresponents en castellà, anglès, francès, italià  i alemany. La consulta es pot fer a partir de qualsevol d'aquestes llengües.

http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/116/Presentacio

 

 

"Oberts al català" a la restauració i l'hoteleria

“Oberts al català” és una campanya de la Confederació de Comerç de Catalunya que ofereix materials informatius i de sensibilització de l’ús del català en el sector de la restauració, entre d'altres.

http://www.confecom.cat/linguistic/

 

 
 

Gastroteca.cat

Portal web per a la promoció i difusió de la gastronomia catalana, els productes locals i el turisme ecogastronòmic.

http://www.gastroteca.cat

 

 
 

Punt d'atenció a l'empresa

La Direcció General de Política Lingüística ofereix un servei d’atenció, suport i acompanyament a les organitzacions empresarials, empreses, patronals, col·legis professionals, etc. per fomentar-hi l’ús i el coneixement de la llengua catalana.

http://www.gencat.cat/llengua/puntempresa

 

  
 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Ofereix assessorament lingüístic i cursos de llengua per estendre l’ús del català entre les persones nouvingudes que treballen en el sector de la restauració. Amb diversitat de nivells i de durades, horaris adaptats a tothom i amb modalitats diferents (presencial, a distància o per Internet). 

http://www.cpnl.cat

 

Destaquem les actuacions següents:

Català a taula 
Que vagi de gust
Català d’urgència al restaurant

 

jornades.gif
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.makro_256gk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_dammgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_sanmiguelgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_solandecabrasgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_guaifigk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.cr.logo_crgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_familyfansgk-is-1.jpglink
«
»

Facebook