A+ A A-

Yupcharge

 

Yupcharge és una solució de càrrega de mòbils que permet recarregar gratuïtament els dispositius en establiments de restauració. Es tracta d’una eina de captació i fidelització de clients, que respon a la seva creixent necessitat de càrrega i connexió. Yupcharge ofereix una àmplia gamma d’estacions de càrrega adaptades a les necessitats i espais dels establiments. A més, els carregadors són una eina publicitària, ja que ofereixen un espai per a la presència d’altres marques. L’empresa disposa també d’una app que els clients poden descarregar gratuïtament per geolocalitzar els locals amb punts de càrrega a la ciutat.

Yupcharge es una solución de carga de móviles que permite recargar gratuitamente los dispositivos en establecimientos de restauración. Se trata de una herramienta de captación y fidelización de clientes, que responde a su creciente necesidad de carga y conexión. Yupcharge ofrece una amplia gama de estaciones de carga adaptadas a las necesidades y espacios de los establecimientos. Además, los cargadores son una herramienta publicitaria, ya que ofrecen un espacio para la presencia de otras marcas. La empresa dispone también de una app que los clientes pueden descargar gratuitamente para geolocalizar los locales con puntos de carga en la ciudad.

 

 

Descompte del 10% | Descuento del 10%

En tots els punts de càrrega. | En todos los puntos de carga.

---

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
T. 936 562 344 | www.yupcharge.com

Yupcharge

http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.makro_256gk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_dammgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_sanmiguelgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_solandecabrasgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_guaifigk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.cr.logo_crgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_familyfansgk-is-1.jpglink
«
»

Twitter