A+ A A-

DevoluIVA

 

DevoluIVA és un servei, gratuït per els establiments hostalers, de generació automàtica de factures electròniques. Amb aquest servei, t’estalvies el temps d’elaborar les factures i facilites la recuperació de l’IVA als teus clients.

Només has de cobrar als usuaris del servei DevoluIVA com fas habitualment i rebran factures electròniques dels seus consums, sense que tinguis que fer res més. No és necessari instal·lació tècnica i tindràs accés a consultar les teves factures emeses, estadístiques sobre els teus clients, etc.

DevoluIVA es un servicio, gratuito para los establecimientos hosteleros, de generación automática de facturas electrónicas. Con este servicio, te ahorras el tiempo de elaborar las facturas y facilitas la recuperación del IVA a tus clientes.

Sólo tienes que cobrar a los usuarios del servicio DevoluIVA como haces de forma habitual, y recibirán facturas electrónicas de sus consumos, sin que tengas que hacer nada más. No es necesario instalación técnica y tendrás acceso a consultar tus facturas emitidas, estadísticas sobre tus clientes, etc.Avantatges agremiats:

 

Pel restaurador és gratuït donar-se d’alta com a usuari de DevoluIVA i així oferir aquest servei als seus clients.

Els restauradors (autònoms i empresaris) que vulguin donar-se d'alta com a clients i ja tinguin acord amb DevoluIVA, tindran un descompte del 30% al contractar el servei.

 

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

M. 902 002 134

www.devoluiva.com

http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.makro_256gk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_dammgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_sanmiguelgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_solandecabrasgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_guaifigk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.cr.logo_crgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_familyfansgk-is-1.jpglink
«
»

Twitter