A+ A A-

Guaifi

 

GuaiFi és un servei de gestió intel·ligent de xarxes wifi que permet als clients connectar-se en bars i restaurants de tot Barcelona. Els locals que contracten GuaiFi fidelitzen els seus clients. Aquests identifiquen el servei fàcilment amb els adhesius col·locats a l’entrada del local. Amb GuaiFi tenen un servei gratuït, sense límit d’accés a aplicacions com WhatsApp o Skype, i molt còmode (només cal registrar-se una vegada, sense compartir cap dada personal). A més, participen en sortejos i promocions. L’establiment amb GuaiFi també està més segur perquè no ha de fer pública la clau de la seva xarxa.

GuaiFi es un servicio de gestión inteligente de redes wifi que permite a los clientes conectarse en bares y restaurantes de toda Barcelona. Los locales que contratan GuaiFi gozan de una importante ventaja competitiva: la fidelización de clientes. Estos identifican el servicio fácilmente con los adhesivos colocados en la entrada del local. Con GuaiFi tienen un servicio gratuito, sin límite de acceso a aplicaciones como WhatsApp o Skype, y muy cómodo (solo hay que registrarse una vez, sin compartir
ningún dato personal). Además, participan en sorteos mensuales y promociones. El establecimiento con GuaiFi también está más seguro porque no tiene que hacer pública la clave de su red.


 

Descompte de 15 € | Descuento de 15 €

De 29,99 €/mes a tan sols 14,99 €/mes, IVA no inclòs (preu per al GuaiFi universal; si es contracta el servei personalitzat GuaiFi, el preu és de 19,99 €/mes + IVA).

 

De 29,99 €/mes a solo 14,99 €/mes, IVA no incluido (precio para el GuaiFi universal; si se contrata el servicio personalizado GuaiFi, el precio es de 19,99 €/mes + IVA).

 

Joan Puig | Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

M. 650 936 682| www.guaifi.cat | www.socialwibox.com


http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.makro_256gk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_dammgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_sanmiguelgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_solandecabrasgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_guaifigk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.cr.logo_crgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_familyfansgk-is-1.jpglink
«
»

Twitter