A+ A A-

Articles

Els restauradors de Barcelona revaliden Pere Chias com a president del Gremi de Restauració

El Gremi de Restauració de Barcelona, a través de l’assemblea general reunida el passat 21 de març, ha escollit novament el restaurador Pere Chias perquè continuï presidint l’entitat durant el propers 4 anys. D’aquesta manera, Chias obté novament la confiança dels restauradors i revalida el càrrec que ostenta des de l’any 2014. Chias, de 65 anys, és propietari del restaurant La Font de Prades (ubicat al Poble Espanyol), un negoci familiar on també hi treballen la seva esposa i 2 dels seus fills.  

L’assemblea va valorar la gestió que el Gremi ha fet de la crisi de les terrasses i la defensa permanent dels interessos del sector. Aquesta nova orientació del Gremi s’ha traduït en l’ampliació sostinguda de la base d’agremiats, que inclou ara la majoria dels grups de restauració de la ciutat.

Chias va agrair la confiança que els seus companys de professió li han dipositat i va animar la resta de restauradors que conformaran la Junta Directiva de l’entitat a continuar treballant, desinteressadament, pel progrés del sector. Formen part d’aquesta Junta Directiva, entre d’altres, Isidre Gironès (Ca l’Isidre), Artemi Nolla (AN Grup), Aladino Fernández (grup El Reloj), Ignasi i Mireia Torralba (Amaya), Juan Carlos Iglesias (grup Rías de Galicia), Rosa María Esteva (grup Tragaluz), Marga Farga (grup Farga), Carme Servitje (Mauri), Alfons Herrero (El Cangrejo Loco), Javier de las Muelas (Casa Fernández, Speakeasy, etc.), Josep i Núria Solà (Bodega Sepúlveda), etc. En total, la Junta Directiva està formada per 25 restauradors de la ciutat i és paritària.

http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.makro_256gk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_dammgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_sanmiguelgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_solandecabrasgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_guaifigk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.cr.logo_crgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_familyfansgk-is-1.jpglink
«
»

Twitter