A+ A A-

Articles

Ampliació dels serveis de gestoria del Gremi de Restauració per a tots els agremiats

El Gremi de Restauració de Barcelona continua ampliant la seva cartera de serveis per atendre les necessitats presents en el dia a dia del restaurador. En aquest sentit, ens plau anunciar-vos l'ampliació dels serveis de l'assessoria fiscal-comptable (gestoria) del Gremi per millorar l'atenció a mida dels nostres agremiats.

 

En primer lloc, destaca l'ampliació dels serveis destinats a les persones jurídiques. Les empreses, a partir d’ara, també es podran beneficiar de l’assistència en: creació de societats, assessorament fiscal i financer, coaching empresarial, confecció de la comptabilitat segons normes mercantils, supervisió comptable, tancament de balanços (també ens desplacem a casa del client), auditoria del circuit administratiu i comptable, confecció d’impostos trimestrals i anuals, balanços financers i de costos, etc. Així mateix, la gestoria del Gremi de Restauració  ofereix als clients orientació sobre comptabilitat i els facilita eines, tant manuals com informàtiques, per tal que l’organització de la documentació del negoci aporti una informació que es pugui gestionar de manera més àgil.

 

Pel que fa als serveis oferts a les persones físiques, hi trobareu assessora-ment i tramitació fiscal d'altes d'activitat, estudis previs a l'alta del negoci per valorar-ne la millor opció, compliment d'obligacions comptables i mercantils, presentació de liquidacions d'impostos, seguiment i assessorament empresarial.

 

A més a més, en ambdós casos, oferim tota mena de tràmits laborals, contractacions, nòmines, etc., com sempre, personalitzant el servei segons les necessitats dels diferents perfils d'agremiats, fent un enfocament especialitzat en el sector de la restauració de tot el ventall de gestions esmentades.

 

Finalment, i amb la finalitat de simplificar i unificar les quotes i la periodicitat de pagament d'aquestes, l'assessoria establirà una quota fixa mensual per a aquest servei a partir del 2016.

 

A més  de l'assessoria fiscal, el Gremi continua oferint tot tipus de tràmits i representació davant dels organismes oficials: Hisenda, Seguretat Social, mutualitats, oficines de la Generalitat de Catalunya, Registre Mercantil, cambres de comerç i propietat, i estrangeria. De la mateixa manera s’encarrega de la representació jurídica, laboral i civil davant de possibles reclamacions amb els serveis d’un ampli equip de professionals amb solvència i experiència en el món de la restauració.

 

Més informació al telèfon 935 522 967 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Condicions especials 2016

*Oferta del 20% de descompte per als agremiats que contractin els serveis fiscals-comptables i n'avancin el pagament del primer trimestre.

*Facturació mensual amb quota fixa a partir del proper exercici.

FORMACIÓ

CURS DE MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (3 hores)

o   25/11/2019: 16.00h
o   09/12/2019: 9.00h
 
 

TITULACIÓ: Certificat d’Higiene alimentària

MÉS INFORMACIÓ (PDF)

 

Descarregar Fitxa inscripció:

Català / Castellà

http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.makro_256gk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_dammgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_sanmiguelgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_solandecabrasgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banco-sabadellgk-is-1.GIFlink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_guaifigk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.cr.logo_crgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_familyfansgk-is-1.jpglink
«
»

Facebook