Gremi de Restauració de Barcelona

A+ A A-

Suma't a la iniciativa "No puc esperar" per millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties intestinals

El Gremi de Restauració de Barcelona convida els seus agremiats a participar al projecte “No puc esperar”, una iniciativa que també compta amb el suport del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU) i Foment del Treball Nacional. “No puc esperar”, un programa pioner a l’Estat espanyol, facilita a les persones que tenen un problema mèdic no contagiós utilitzar de forma urgent i gratuïta un lavabo dels establiments adherits, entre els quals hi ha bars, restaurants, comerços, equipaments municipals, etc. El projecte es va posar en marxa el desembre del 2013 a Girona i s’ha implementat amb èxit a Sabadell, Palamós, Calonge i Terrassa, on ja hi ha 256 beneficiaris. La targeta “No puc esperar” és totalment anònima. L’emet l’ACCU Catalunya i l’entreguen els metges especialistes a pacients amb malalties inflamatòries intestinals, pacients ostomitzats o colectomitzats, pacients sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, o pacients amb altres malalties i que els seus metges consideren que necessiten la targeta. La iniciativa “No puc esperar” també disposa d’una aplicació per a dispositius mòbils que recull els horaris i la ubicació dels centres hospitalaris, restaurants, bars, comerços i altres establiments adherits a la campanya.

 

PREGUNTES FREQÜENTS

“NO PUC ESPERAR”, QUÈ ÉS?

És un projecte pensat per millorar la qualitat de vida d’aquelles persones que, a causa d’un problema mèdic no contagiós, necessiten, en un moment determinat, utilitzar un lavabo de forma immediata. És una iniciativa de caire social que aglutina equipaments diversos (bars, restaurants, hotels, biblioteques, comerços, equipaments públics, etc.) que posen els seus lavabos a disposició d’aquestes persones de forma totalment gratuïta.

QUI POT GAUDIR-NE ELS BENEFICIS?

Pacients amb malalties inflamatòries intestinals, pacients ostomitzats per qualsevol circumstància, pacients colectomitzats parcialment o total i pacients intervinguts de càncer de recte, sempre que el facultatiu especialista determini la necessitat d’accedir al programa “No puc esperar”.

QUI LLIURA LES TARGETES?

Les targetes són nominals, només poden ésser utilitzades pel malalt en qüestió i són lliurades en exclusiva pel seu facultatiu especialista corresponent. Les associacions o entitats de malalts no poden repartir targetes “No puc esperar”.

VULL QUE EL MEU BAR O RESTAURANT FORMI PART DE LA XARXA DE COL·LABORADORS

Per sumar el teu establiment a la xarxa “No puc esperar”, fes clic aquí i emplena el formulari. Per a més informació, visita www.nopucesperar.cat

 

FORMACIÓ

Si tens propostes, envia’ns-les a:

http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.makro_256gk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_sanmiguelgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_solandecabrasgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banco-sabadellgk-is-1.GIFlink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.cr.logo_crgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_familyfansgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/Logo_Mercadona2xgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banner-gremi-comensalegk-is-1.giflink
«
»

DESCOMPTES

PARKING amb 40% de descompte per agremiats

GARAJE INTERNACIONAL
C/ CALABRIA Nº 105-109

Si vens al Gremi en cotxe/moto, et convalidem el tiquet a la sortida!

Facebook