A+ A A-

El Gremi confecciona una guia de restaurants i oci amb motiu del saló Beyond Building Barcelona - Construmat

 

Els expositors i visitants que, a partir de demà, 19 de maig, i fins dissabte, assistiran al saló Beyond Building Barcelona – Construmat, al recinte firal de Gran Via, podran gaudir d'un atractiu descompte del 10% a 22 restaurants agremiats de la ciutat. Això ha estat possible gràcies a una guia de restaurants que el Gremi de Restauració, atenent la petició de Fira de Barcelona, ha confeccionat de forma específica i a mida del perfil del congressista que visita aquest saló, una de les principals cites del sector de la construcció a nivell internacional. El descompte és aplicable en horari nocturn des d'avui mateix fins el diumenge 24 de maig, per tal de contribuir a la voluntat de la direcció de Beyond Building Barcelona – Construmat de reforçar el lligam del saló a la ciutat i la interacció dels seus visitants amb l'amplíssima oferta turística existent.

Impulsada pel Gremi de Restauració, la guia ha estat possible gràcies al suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, de Fira de Barcelona i d'Estrella Damm, amb qui el Gremi col·labora habitualment a diferents accions de dinamització sectorial.

La guia conté una selecció de 22 propostes gastronòmiques de Barcelona, d'estil i inspiració diversos. En tractar-se d'un saló del món de la construcció, el visitant hi trobarà referències especials als aspectes arquitectònics dels restaurants; es proposa, per tant, descobrir alguns dels secrets que amaga l'arquitectura ciutat a través d'un passeig gastronòmic. En aquest sentit, les pàgines de la guia recullen la visió personal dels locals participants de la il·lustradora Cristina Curto, amb el seu particular estil sketch

 

Una guia per viure Barcelona

Repetint el model d’altres materials elaborats pel Gremi, aquesta guia convida el visitant a descobrir la ciutat i ho fa a partir d’una selecció de restaurants que es combina amb dues opcions d’oci nocturn, dues sales de festa on el congressista pot gaudir de bona música en un ambient genuïnament barceloní. Es tracta, en definitiva, d’una guia d’oci pensada per viure la ciutat en el seu conjunt. La guia, a més, incorpora un cupó d’un 10% de descompte a la targeta Parking Card de 3 o 7 dies, vàlida a tots els apartaments municipals de la xarxa de B:SM. Per gaudir del descompte els usuaris han de bescanviar el cupó que es troba a la solapa de la contracoberta de la guia.

 

Descarrega’t la guia

FORMACIÓ

CURS DE MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (3h)

Titulació: Certificat d'Higiene Alimentària

o   16/03/2020: de 9.00h a 12.00h

o   30/03/2020: de 16.00h a 19.00h

Inscriu-te al curs emplenant el formulari:

                            

              Català         Castellà  

http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.makro_256gk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_sanmiguelgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_solandecabrasgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banco-sabadellgk-is-1.GIFlink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.cr.logo_crgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_familyfansgk-is-1.jpglink
«
»

Facebook