A+ A A-

Articles

El projecte Family Fans

Coneix el projecte Family Fans

 

54 restaurants Family Fans, idonis per a famílies amb nens, oferiran durant 2 mesos un descompte a partir del 15% tots els caps de setmana

 

La iniciativa Family Fans aglutina restaurants de la ciutat preocupats per atendre adequadament i donar un servei de qualitat a les famílies amb infants

 

 

Bolquers, trones o elevadors, plats senzills i atractius pels nens, espais per donar el pit, etc. Les famílies amb nens, tal com succeeix amb altres segments de població, presenten un conjunt de necessitats específiques. El fet de moure’s amb infants, especialment si són molt petits, condiciona l’elecció d’un restaurant o un altre. Gràcies a Family Fans, una iniciativa del Gremi de Restauració que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de Coca-Cola, cada cop més restaurants de Barcelona són conscients d’allò que demanen les famílies quan visiten un establiment de restauració i, després d’haver introduït canvis a la seva oferta, es troben perfectament preparats perquè les famílies amb infants gaudeixin d’una experiència inoblidable on no només es té en compte el menjar.

Aquest és, precisament, l’objectiu que persegueixen els impulsors de Family Fans: contribuir que les famílies coneguin i gaudeixin de l’oferta de restauració de la ciutat sense que els nens siguin un impediment.

Per això, durant 2 mesos, els 54 locals Family Fans oferiran a les famílies un descompte tots els divendres, dissabtes i diumenges a migdia (és habitual que les famílies aprofitin els dies de descans per sortir a dinar). El descompte ofert és del 15% sobre el preu de carta, tot i que en alguns casos es proposen menús a preu rebaixat i reduccions fins al 40%, tota una invitació perquè les famílies surtin a conèixer nous restaurants de la ciutat.

Els detalls d’aquesta promoció, que comença el 20 de març i que s’estendrà fins el 17 de maig, es troben recollits a un mapa de la ciutat que les famílies trobaran, entre d’altres espais, a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) i a la xarxa de biblioteques de la ciutat. Per gaudir dels descomptes només hauran de mostrar aquest mapa als cambrers. Mentre duri la promoció el Gremi realitzarà diferents accions de dinamització i distribuirà 30.000 mapes promocionals. La guia també es repartirà als diferents hotels de la ciutat ja que, en incorporar l’anglès, permet que les famílies amb nens que visiten la ciutat també gaudeixin d’aquesta oferta.

Els 54 locals formen part també d’una guia de restaurants Family Fans, amb informació específica de cadascun d’ells. La seva validesa durant tot 2015 fa d’aquest material una eina molt útil per a les famílies a l’hora d’escollir restaurant, que poden tenir-la a casa i consultar-la puntualment. El distintiu Family Fans, a l’entrada dels locals, també ajudarà les famílies a identificar els locals agremiats que s’han preparat per atendre correctament el públic familiar.

La família al complet, asseguda al voltant de la taula d’un restaurant Family Fans, pot ser l’inici o la fi d’un apassionant dia en família, que es pot combinar amb altres activitats culturals i de lleure. Així doncs, fins el 17 de maig, Family Fans inclou descomptes especials a tots els cinemes del Grup Balaña, al teatre infantil SAT! (Sant Andreu Teatre) i al Poble Espanyol.

 

Com són els restaurants Family Fans

La diversitat, un dels trets característics de la restauració barcelonina, ho és també dels locals Family Fans. Alguns dels locals, recollits a la guia de restaurants, presenten una llarga trajectòria d’atenció a les famílies, mentre que altres s’hi han sumat a la iniciativa del Gremi de Restauració per millorar el seu posicionament entre aquest segment de la població. Alguns constitueixen un territori quasi exclusiu de les famílies; altres, en canvi, compatibilitzen públics diversos: menús competitius de dilluns a divendres, públic familiar el cap de setmana, parelles i grups d’amics a les nits, etc.

Uns dels atractius més importants dels restaurants Family Fans és el seu menú infantil. Sobre el menú infantil, però, hi ha moltes opinions, gairebé tantes com famílies a la nostra ciutat. Alguns pares esperen un menú infantil equilibrat des del punt de vista nutricional amb plats elaborats; altres, en canvi, es mantenen fidels a la clàssica hamburguesa amb patates fregides. El consens entre els restauradors és més ampli i s’estén, en primer lloc, a la importància de ser flexibles i d’adaptar-se, sempre que sigui possible, a les peticions concretes dels nens, com canviar la salsa o l’acompanyament d’un plat; l’opinió dels restaurants és també coincident en assenyalar “la importància que els pares ensenyin els seus fills a menjar bé”, explica Manuel Morillo, del restaurant Asador de Aranda. La restauració, precisament a través del menú infantil, pot ajudar els pares en aquesta missió educativa.

L’entreniment també és una peça clau dels locals Family Fans. Alguns tenen un espai lúdic per a nens al seu interior; la majoria, en canvi, ofereixen jocs de taula perquè els nens es distreguin mentre els pares acaben de dinar. Fins el 17 de maig, en què finalitza la campanya de descomptes, els 54 locals participants repartiran 50.000 estalvis de paper amb jocs adaptats a les diferents franges d’edat i també el joc de cartes de les Famílies de Barcelona, un joc de cartes que, amb motiu de l’Any de la Família, reflexiona al voltant dels valors associats a la família. Això no obstant, la ubiqüitat de la tecnologia fa que “la majoria de nens demanin l’accés a internet per jugar amb dispositius mòbils”, reconeix Anna Matamala, del restaurant Moka. 

En qualsevol cas, l’aspecte que diferencia clarament els restaurants Family Fans, on coincideixen pares i fills, és tenir un personal amable, i atent, disposat a resoldre amb un somriure tots els incidents que es puguin produir. En molts casos, la satisfacció dels nens determina que la família torni al restaurant. “El fill i el nét són els millors prescriptors d’un restaurant”, explica Artemi Nolla, fundador d’AN Grup, amb més de vint restaurants a la ciutat de Barcelona. Satisfer els nens no és qüestió de grans inversions: “fer content un nen costa ben poc, i si fas content el nen, fas contenta la família”, explica Mireia Torralba, de l’emblemàtic restaurant Amaya, pioner a oferir mitges racions per als infants.

 

Barcelona, ciutat Family Fans

A Barcelona, l’any 2011 hi havia 87.259 famílies monoparentals, una xifra que contrasta amb les 16.803 famílies reconstruïdes, les 13.047 famílies nombroses i les 5.906 famílies homoparentals. Molts sociòlegs destaquen el dinamisme de la institució familiar i la seva capacitat per adaptar-se als incessants canvis socials. El progressiu endarreriment de la maternitat ha situat als 31,6 anys l’edat mitjana de la maternitat a Catalunya l’any 2013.

Segons l’INE, l’any 2013 les famílies dedicaven un 8,3% del pressupost familiar al consum a bars, restaurants i hotels. Family Fans es concep com un projecte de dinamització sectorial que pretén revitalitzar aquest consum en família a través de l’enfortiment de l’hàbit de sortir a dinar plegades. Els psicòlegs, a més, n’assenyalen els beneficis emocionals: compartir els àpats a la taula és una activitat en família molt idònia per estrènyer els vincles familiars i facilitar el diàleg entre pares i fills.

El suport de la regidoria de Comerç, Consum i Mercats s’emmarca en el pla de suport i impuls al comerç de Barcelona. Una de les seves línies estratègiques, en l’àmbit de la promoció del comerç i els serveis de la ciutat, es refereix a la importància de treballar sectors específics del comerç (el món de la moda, el sector cultural, etc.) a partir de la segmentació de públics, amb accions dissenyades a mida.

La iniciativa, a més, compta amb la col·laboració de la regidoria de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, que ha sumat Family Fans al conjunt d’activitats que han posat fi a l’Any de la Família. En aquest sentit, el projecte del Gremi de Restauració aposta per un model de família dinàmica, oberta al barri, implicada als processos participatius de la ciutat i amb ganes de gaudir de l’amplíssima oferta de lleure i cultura que ofereix Barcelona. 

 

El nou Mercat Princesa

El Mercat Princesa, l’escenari escollit per presentar Family Fans, és gestionat per AN Grup des de l’any 2014. L’inici de la campanya del Gremi coincideix amb la finalització d’un procés de restyling que, sota la direcció de Lázaro Rosa-Violán, ha renovat alguns dels espais del Mercat. Rosa-Violán col·labora habitualment amb AN Grup i és responsable de l’interiorisme d’altres restaurants Family Fans del grup (Mussol Diagonal, La Botiga, Qu Qu, Piscolabis, etc.) i d’altres locals de la ciutat com, per exemple, Meatpacking Bistro.

 

El Gremi de Restauració i Coca-Cola

Dissenyada i liderada pel Gremi de Restauració, Family Fans és una iniciativa que compta amb la implicació activa de Coca-Cola a través de Coca-Cola Iberian Partners (CCIP). CCIP fabrica i comercialitza 24 marques de begudes i 69 productes de The Coca-Cola Company (entre els quals hi ha, entre d’altres, Coca-Cola, Fanta, Aquarius i Nestea) a l’Estat espanyol, Portugal i Andorra, i és producte de la fusió dels diversos embotelladors que existien per aquests territoris, la qual es va produir el febrer de 2013.

Aquest projecte forma part d’un gran acord de col·laboració entre el Gremi de Restauració i Coca-Cola per contribuir a millorar l’atractiu dels locals de restauració i la seva competitivitat.

 

http://familyfans.cat/

 

Mapa d'Establiments Family Fans

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar l'experiència dels usuaris, facilitant la navegació pel web.

Si no canvia la configuració del seu navegador, considerem que accepta el seu ús. Més informació

Accepto

Click aquí ¿Qué son las cookies?

 

AVISO LEGAL

 

1. OBJETO Y ACEPTACIÓN

El presente aviso legal regula el uso del sitio web http://www.gremirestauracio.com/ (en adelante, LA WEB), del que es titular GREMI DE RESTAURACIO DE BARCELONA (en adelante, EL PROPIETARIO DE LA WEB).

La navegación por el sitio web de EL PROPIETARIO DE LA WEB atribuye la condición de usuario del mismo e implica la aceptación plena y sin reservas de todas y cada una de las disposiciones incluidas en este Aviso Legal, que pueden sufrir modificaciones.

El usuario se obliga a hacer un uso correcto del sitio web de conformidad con las leyes, la buena fe, el orden público, los usos del tráfico y el presente Aviso Legal. El usuario responderá frente a EL PROPIETARIO DE LA WEB o frente a terceros, de cualesquiera daños y perjuicios que pudieran causarse como consecuencia del incumplimiento de dicha obligación.

 

2. IDENTIFICACIÓN Y COMUNICACIONES

EL PROPIETARIO DE LA WEB, en cumplimiento de la Ley 34/2002, de 11 de julio, de servicios de la sociedad de la información y de comercio electrónico, le informa de que:

Su denominación social es: GREMI DE RESTAURACIO DE BARCELONA. Su CIF/NIF/NIE es: G08504664.

Su domicilio social está en: GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES 481 - 08015 BARCELONA.

Para comunicarse con nosotros, ponemos a su disposición diferentes medios de contacto que detallamos a continuación:

Tfno: 933018891.

Email: info@gremirestauracio.com.

Todas las notificaciones y comunicaciones entre los usuarios y EL PROPIETARIO DE LA WEB se considerarán eficaces, a todos los efectos, cuando se realicen a través de correo postal o cualquier otro medio de los detallados anteriormente.

 

3. CONDICIONES DE ACCESO Y UTILIZACIÓN

El sitio web y sus servicios son de acceso libre y gratuito, no obstante, EL PROPIETARIO DE LA WEB condiciona la utilización de algunos de los servicios ofrecidos en su web a la previa cumplimentación del correspondiente formulario.

El usuario garantiza la autenticidad y actualidad de todos aquellos datos que comunique a EL PROPIETARIO DE LA WEB y será el único responsable de las manifestaciones falsas o inexactas que realice.

El usuario se compromete expresamente a hacer un uso adecuado de los contenidos y servicios de EL PROPIETARIO DE LA WEB y a no emplearlos para, entre otros:

a) Difundir contenidos delictivos, violentos, pornográficos, racistas, xenófobo, ofensivos, de apología del terrorismo o, en general, contrarios a la ley o al orden público.

b) Introducir en la red virus informáticos o realizar actuaciones susceptibles de alterar, estropear, interrumpir o generar errores o daños en los documentos electrónicos, datos o sistemas físicos y lógicos de EL PROPIETARIO DE LA WEB o de terceras personas; así como obstaculizar el acceso de otros usuarios al sitio web y a sus servicios mediante el consumo masivo de los recursos informáticos a través de los cuales EL PROPIETARIO DE LA WEB presta sus servicios.

c) Intentar acceder a las cuentas de correo electrónico de otros usuarios o a áreas restringidas de los sistemas informáticos de EL PROPIETARIO DE LA WEB o de terceros y, en su caso, extraer información.

d) Vulnerar los derechos de propiedad intelectual o industrial, así como violar la confidencialidad de la información de EL PROPIETARIO DE LA WEB o de terceros.

e) Suplantar la identidad de otro usuario, de las administraciones públicas o de un tercero.

f) Reproducir, copiar, distribuir, poner a disposición de, o cualquier otra forma de comunicación pública, transformar o modificar los contenidos, a menos que se cuente con la autorización del titular de los correspondientes derechos o ello resulte legalmente permitido.

g) Recabar datos con finalidad publicitaria y de remitir publicidad de cualquier clase y comunicaciones con fines de venta u otras de naturaleza comercial sin que medie su previa solicitud o consentimiento.

Todos los contenidos del sitio web, como textos, fotografías, gráficos, imágenes, iconos, tecnología, software, así como su diseño gráfico y códigos fuente, constituyen una obra cuya propiedad pertenece a EL PROPIETARIO DE LA WEB, sin  que puedan entenderse cedidos al usuario ninguno de los derechos de explotación sobre los mismos más allá de lo estrictamente necesario para el correcto uso de la web.

En definitiva, los usuarios que accedan a este sitio web pueden visualizar los contenidos  y  efectuar,  en  su  caso,  copias  privadas  autorizadas  siempre  que los elementos reproducidos no sean cedidos posteriormente a terceros, ni se instalen a servidores conectados a redes, ni sean objeto de ningún tipo de explotación.

Asimismo, todas las marcas, nombres comerciales o signos distintivos de cualquier clase que aparecen en el sitio web son propiedad de EL PROPIETARIO DE LA WEB, sin que pueda entenderse que el uso o acceso al mismo atribuya al usuario derecho alguno sobre los mismos.

La distribución, modificación, cesión o comunicación pública de los contenidos y cualquier otro acto que no haya sido expresamente autorizado por el titular de los derechos de explotación quedan prohibidos.

El establecimiento de un hiperenlace no implica en ningún caso la existencia de relaciones entre EL PROPIETARIO DE LA WEB y el propietario del sitio web en la que se establezca, ni la aceptación y aprobación por parte de EL PROPIETARIO DE LA WEB de sus contenidos o servicios. Aquellas personas que se propongan establecer un hiperenlace previamente deberán solicitar autorización por escrito a EL PROPIETARIO DE LA WEB. En todo caso, el hiperenlace únicamente permitirá el acceso a la home-page o página de inicio de nuestro sitio web, asimismo deberá abstenerse de realizar manifestaciones o indicaciones falsas, inexactas o incorrectas sobre EL PROPIETARIO DE LA WEB, o incluir contenidos ilícitos, contrarios a las buenas costumbres y al orden público.

EL PROPIETARIO DE LA WEB no se responsabiliza del uso que cada usuario le dé a los materiales puestos a disposición en este sitio web ni de las actuaciones que realice en base a los mismos.

 

4. EXCLUSIÓN DE GARANTÍAS Y DE RESPONSABILIDAD

El contenido del presente sitio web es de carácter general y tiene una finalidad meramente informativa, sin que se garantice plenamente el acceso a todos los contenidos, ni su exhaustividad, corrección, vigencia o actualidad, ni su idoneidad o utilidad para un objetivo específico.

EL PROPIETARIO DE LA WEB excluye, hasta donde permite el ordenamiento jurídico, cualquier responsabilidad por los daños y perjuicios de toda naturaleza derivados de:

a) La imposibilidad de acceso al sitio web o la falta de veracidad, exactitud, exhaustividad y/o actualidad de los contenidos, así como la existencia de vicios y defectos de toda clase de los contenidos transmitidos, difundidos, almacenados, puestos a disposición, a los que se haya accedido a través del sitio web o de los servicios que se ofrecen.

b) La presencia de virus o de otros elementos en los contenidos que puedan producir alteraciones en los sistemas informáticos, documentos electrónicos o datos de los usuarios.

c) El incumplimiento de las leyes, la buena fe, el orden público, los usos del tráfico y el presente aviso legal como consecuencia del uso incorrecto del sitio web. En particular, y a modo ejemplificativo, EL PROPIETARIO DE LA WEB no se hace responsable de las actuaciones de terceros que vulneren derechos de propiedad intelectual e industrial, secretos empresariales, derechos al honor, a la intimidad personal y familiar y a la propia imagen, así como la normativa en materia de competencia desleal y publicidad ilícita.

 

Asimismo, EL PROPIETARIO DE LA WEB declina cualquier responsabilidad respecto a la información que se halle fuera de esta web y no sea gestionada directamente por nuestro webmaster. La función de los links que aparecen en esta web es exclusivamente la de informar al usuario sobre la existencia de otras fuentes susceptibles de ampliar los contenidos que ofrece este sitio web. EL PROPIETARIO DE LA WEB no garantiza ni se responsabiliza del funcionamiento o accesibilidad de los sitios enlazados; ni sugiere, invita o recomienda la visita a los mismos, por lo que tampoco será responsable del resultado obtenido. EL PROPIETARIO DE LA WEB no se responsabiliza del establecimiento de hipervínculos por parte de terceros.

 

5. POLÍTICA DE PRIVACIDAD

Cuando precisemos obtener información por su parte, siempre le solicitaremos que nos la proporcione voluntariamente de forma expresa. Los datos recabados a través de los formularios de recogida de datos del sitio web u otras vías serán incorporados a un fichero de datos de carácter personal debidamente inscrito en el Registro General de Protección de Datos de la Agencia Española de Protección de Datos, del cual es responsable EL PROPIETARIO DE LA WEB. Esta entidad tratará los datos de forma confidencial y exclusivamente con la finalidad de ofrecer los servicios solicitados, con todas las garantías legales y de seguridad que impone la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre y la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico.

EL PROPIETARIO DE LA WEB se compromete a no ceder, vender, ni compartir los datos con terceros sin su aprobación expresa.

Asimismo, GREMI DE RESTAURACIO DE BARCELONA cancelará o rectificará los datos cuando resulten inexactos, incompletos o hayan dejado de ser necesarios o pertinentes para su finalidad, de conformidad con lo previsto en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

El usuario podrá revocar el consentimiento prestado y ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a tal efecto al domicilio social de GREMI  DE  RESTAURACIO  DE  BARCELONA,  sito  en  GRAN  VIA  DE  LES

CORTS CATALANES 481 - 08015 BARCELONA, identificándose debidamente e indicando de forma visible el concreto derecho que se ejerce.

EL PROPIETARIO DE LA WEB adopta los niveles de seguridad correspondientes requeridos por la citada Ley Orgánica 15/1999 y demás normativa aplicable. No obstante, no asume ninguna responsabilidad por los daños y perjuicios derivados de alteraciones que terceros pueden causar en los sistemas informáticos, documentos electrónicos o ficheros del usuario.

EL PROPIETARIO DE LA WEB podrá utilizar cookies durante la prestación de servicios del sitio web. Las cookies son ficheros físicos de información personal alojados en el propio terminal del usuario. El usuario tiene la posibilidad de configurar su programa navegador de manera que se impida la creación de archivos cookie o se advierta de la misma.

Si opta por abandonar nuestro sitio web a través de enlaces a sitios web no pertenecientes a nuestra entidad, EL PROPIETARIO DE LA WEB no se hará responsable de las políticas de privacidad de dichos sitios web ni de las cookies que éstos puedan almacenar en el ordenador del usuario.

Nuestra política con respecto al correo electrónico se centra en remitir únicamente comunicaciones que usted haya solicitado recibir.

Si prefiere no recibir estos mensajes por correo electrónico le ofreceremos a través de los mismos la posibilidad de ejercer su derecho de cancelación y renuncia a la recepción de estos mensajes, en conformidad con lo dispuesto en el Título III, artículo 22 de la Ley 34/2002 de Servicios para la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico.

 

6. PROCEDIMIENTO EN CASO DE REALIZACIÓN DE ACTIVIDADES DE CARÁCTER ILÍCITO

En el caso de que cualquier usuario o un tercero considere que existen hechos o circunstancias que revelen el carácter ilícito de la utilización de cualquier contenido y/o de la realización de cualquier actividad en las páginas web incluidas o accesibles a través del sitio web, deberá enviar una notificación a EL PROPIETARIO DE LA WEB identificándose debidamente, especificando las supuestas infracciones y declarando expresamente y bajo su responsabilidad que la información proporcionada en la notificación es exacta.

Para toda cuestión litigiosa que incumba al sitio web de EL PROPIETARIO DE LA WEB, será de aplicación la legislación española.

 

7. PUBLICACIONES

La información administrativa facilitada a través del sitio web no sustituye la publicidad legal de las leyes, normativas, planes, disposiciones generales y actos que tengan que ser publicados formalmente a los diarios oficiales de las administraciones públicas, que constituyen el único instrumento que da fe de su autenticidad y contenido. La información disponible en este sitio web debe entenderse como una guía sin propósito de validez legal.

http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.makro_256gk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_dammgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_sanmiguelgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_solandecabrasgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_guaifigk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.cr.logo_crgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_familyfansgk-is-1.jpglink
«
»

Twitter