A+ A A-

El projecte Family Fans

Coneix el projecte Family Fans

 

54 restaurants Family Fans, idonis per a famílies amb nens, oferiran durant 2 mesos un descompte a partir del 15% tots els caps de setmana

 

La iniciativa Family Fans aglutina restaurants de la ciutat preocupats per atendre adequadament i donar un servei de qualitat a les famílies amb infants

 

 

Bolquers, trones o elevadors, plats senzills i atractius pels nens, espais per donar el pit, etc. Les famílies amb nens, tal com succeeix amb altres segments de població, presenten un conjunt de necessitats específiques. El fet de moure’s amb infants, especialment si són molt petits, condiciona l’elecció d’un restaurant o un altre. Gràcies a Family Fans, una iniciativa del Gremi de Restauració que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de Coca-Cola, cada cop més restaurants de Barcelona són conscients d’allò que demanen les famílies quan visiten un establiment de restauració i, després d’haver introduït canvis a la seva oferta, es troben perfectament preparats perquè les famílies amb infants gaudeixin d’una experiència inoblidable on no només es té en compte el menjar.

Aquest és, precisament, l’objectiu que persegueixen els impulsors de Family Fans: contribuir que les famílies coneguin i gaudeixin de l’oferta de restauració de la ciutat sense que els nens siguin un impediment.

Per això, durant 2 mesos, els 54 locals Family Fans oferiran a les famílies un descompte tots els divendres, dissabtes i diumenges a migdia (és habitual que les famílies aprofitin els dies de descans per sortir a dinar). El descompte ofert és del 15% sobre el preu de carta, tot i que en alguns casos es proposen menús a preu rebaixat i reduccions fins al 40%, tota una invitació perquè les famílies surtin a conèixer nous restaurants de la ciutat.

Els detalls d’aquesta promoció, que comença el 20 de març i que s’estendrà fins el 17 de maig, es troben recollits a un mapa de la ciutat que les famílies trobaran, entre d’altres espais, a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) i a la xarxa de biblioteques de la ciutat. Per gaudir dels descomptes només hauran de mostrar aquest mapa als cambrers. Mentre duri la promoció el Gremi realitzarà diferents accions de dinamització i distribuirà 30.000 mapes promocionals. La guia també es repartirà als diferents hotels de la ciutat ja que, en incorporar l’anglès, permet que les famílies amb nens que visiten la ciutat també gaudeixin d’aquesta oferta.

Els 54 locals formen part també d’una guia de restaurants Family Fans, amb informació específica de cadascun d’ells. La seva validesa durant tot 2015 fa d’aquest material una eina molt útil per a les famílies a l’hora d’escollir restaurant, que poden tenir-la a casa i consultar-la puntualment. El distintiu Family Fans, a l’entrada dels locals, també ajudarà les famílies a identificar els locals agremiats que s’han preparat per atendre correctament el públic familiar.

La família al complet, asseguda al voltant de la taula d’un restaurant Family Fans, pot ser l’inici o la fi d’un apassionant dia en família, que es pot combinar amb altres activitats culturals i de lleure. Així doncs, fins el 17 de maig, Family Fans inclou descomptes especials a tots els cinemes del Grup Balaña, al teatre infantil SAT! (Sant Andreu Teatre) i al Poble Espanyol.

 

Com són els restaurants Family Fans

La diversitat, un dels trets característics de la restauració barcelonina, ho és també dels locals Family Fans. Alguns dels locals, recollits a la guia de restaurants, presenten una llarga trajectòria d’atenció a les famílies, mentre que altres s’hi han sumat a la iniciativa del Gremi de Restauració per millorar el seu posicionament entre aquest segment de la població. Alguns constitueixen un territori quasi exclusiu de les famílies; altres, en canvi, compatibilitzen públics diversos: menús competitius de dilluns a divendres, públic familiar el cap de setmana, parelles i grups d’amics a les nits, etc.

Uns dels atractius més importants dels restaurants Family Fans és el seu menú infantil. Sobre el menú infantil, però, hi ha moltes opinions, gairebé tantes com famílies a la nostra ciutat. Alguns pares esperen un menú infantil equilibrat des del punt de vista nutricional amb plats elaborats; altres, en canvi, es mantenen fidels a la clàssica hamburguesa amb patates fregides. El consens entre els restauradors és més ampli i s’estén, en primer lloc, a la importància de ser flexibles i d’adaptar-se, sempre que sigui possible, a les peticions concretes dels nens, com canviar la salsa o l’acompanyament d’un plat; l’opinió dels restaurants és també coincident en assenyalar “la importància que els pares ensenyin els seus fills a menjar bé”, explica Manuel Morillo, del restaurant Asador de Aranda. La restauració, precisament a través del menú infantil, pot ajudar els pares en aquesta missió educativa.

L’entreniment també és una peça clau dels locals Family Fans. Alguns tenen un espai lúdic per a nens al seu interior; la majoria, en canvi, ofereixen jocs de taula perquè els nens es distreguin mentre els pares acaben de dinar. Fins el 17 de maig, en què finalitza la campanya de descomptes, els 54 locals participants repartiran 50.000 estalvis de paper amb jocs adaptats a les diferents franges d’edat i també el joc de cartes de les Famílies de Barcelona, un joc de cartes que, amb motiu de l’Any de la Família, reflexiona al voltant dels valors associats a la família. Això no obstant, la ubiqüitat de la tecnologia fa que “la majoria de nens demanin l’accés a internet per jugar amb dispositius mòbils”, reconeix Anna Matamala, del restaurant Moka. 

En qualsevol cas, l’aspecte que diferencia clarament els restaurants Family Fans, on coincideixen pares i fills, és tenir un personal amable, i atent, disposat a resoldre amb un somriure tots els incidents que es puguin produir. En molts casos, la satisfacció dels nens determina que la família torni al restaurant. “El fill i el nét són els millors prescriptors d’un restaurant”, explica Artemi Nolla, fundador d’AN Grup, amb més de vint restaurants a la ciutat de Barcelona. Satisfer els nens no és qüestió de grans inversions: “fer content un nen costa ben poc, i si fas content el nen, fas contenta la família”, explica Mireia Torralba, de l’emblemàtic restaurant Amaya, pioner a oferir mitges racions per als infants.

 

Barcelona, ciutat Family Fans

A Barcelona, l’any 2011 hi havia 87.259 famílies monoparentals, una xifra que contrasta amb les 16.803 famílies reconstruïdes, les 13.047 famílies nombroses i les 5.906 famílies homoparentals. Molts sociòlegs destaquen el dinamisme de la institució familiar i la seva capacitat per adaptar-se als incessants canvis socials. El progressiu endarreriment de la maternitat ha situat als 31,6 anys l’edat mitjana de la maternitat a Catalunya l’any 2013.

Segons l’INE, l’any 2013 les famílies dedicaven un 8,3% del pressupost familiar al consum a bars, restaurants i hotels. Family Fans es concep com un projecte de dinamització sectorial que pretén revitalitzar aquest consum en família a través de l’enfortiment de l’hàbit de sortir a dinar plegades. Els psicòlegs, a més, n’assenyalen els beneficis emocionals: compartir els àpats a la taula és una activitat en família molt idònia per estrènyer els vincles familiars i facilitar el diàleg entre pares i fills.

El suport de la regidoria de Comerç, Consum i Mercats s’emmarca en el pla de suport i impuls al comerç de Barcelona. Una de les seves línies estratègiques, en l’àmbit de la promoció del comerç i els serveis de la ciutat, es refereix a la importància de treballar sectors específics del comerç (el món de la moda, el sector cultural, etc.) a partir de la segmentació de públics, amb accions dissenyades a mida.

La iniciativa, a més, compta amb la col·laboració de la regidoria de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, que ha sumat Family Fans al conjunt d’activitats que han posat fi a l’Any de la Família. En aquest sentit, el projecte del Gremi de Restauració aposta per un model de família dinàmica, oberta al barri, implicada als processos participatius de la ciutat i amb ganes de gaudir de l’amplíssima oferta de lleure i cultura que ofereix Barcelona. 

 

El nou Mercat Princesa

El Mercat Princesa, l’escenari escollit per presentar Family Fans, és gestionat per AN Grup des de l’any 2014. L’inici de la campanya del Gremi coincideix amb la finalització d’un procés de restyling que, sota la direcció de Lázaro Rosa-Violán, ha renovat alguns dels espais del Mercat. Rosa-Violán col·labora habitualment amb AN Grup i és responsable de l’interiorisme d’altres restaurants Family Fans del grup (Mussol Diagonal, La Botiga, Qu Qu, Piscolabis, etc.) i d’altres locals de la ciutat com, per exemple, Meatpacking Bistro.

 

El Gremi de Restauració i Coca-Cola

Dissenyada i liderada pel Gremi de Restauració, Family Fans és una iniciativa que compta amb la implicació activa de Coca-Cola a través de Coca-Cola Iberian Partners (CCIP). CCIP fabrica i comercialitza 24 marques de begudes i 69 productes de The Coca-Cola Company (entre els quals hi ha, entre d’altres, Coca-Cola, Fanta, Aquarius i Nestea) a l’Estat espanyol, Portugal i Andorra, i és producte de la fusió dels diversos embotelladors que existien per aquests territoris, la qual es va produir el febrer de 2013.

Aquest projecte forma part d’un gran acord de col·laboració entre el Gremi de Restauració i Coca-Cola per contribuir a millorar l’atractiu dels locals de restauració i la seva competitivitat.

 

http://familyfans.cat/

 

Mapa d'Establiments Family Fans

Notícies.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

13-3-2020 Guia de bones pràctiques per als establiments i treballadors del sector turístic enfront el coronavirus

  El govern espanyol ha publicat una guia de bones pràctiques perquè les empreses o centres de treball del sector turístic preparin les seves actuacions enfront de la situació produïda pel...

Més informació

11-3-2020 El Gremi demana a les administracions mesures d’extrema excepcionalitat per fer front a la crisi del coronavirus

El Gremi hem instat les administracions públiques a donar una resposta coordinada i coherent davant la paràlisi econòmica que estem patint a causa de la crisi del coronavirus. Els restauradors...

Més informació

6-3-2020 Recomanacions sobre la prevenció de la transmissió del coronavirus en els restaurants

Seguint les indicacions del Ministeri de Sanitat i l'Organització Mundial de la Salut, Hostaleria d’Espanya ha fet un seguit de recomanacions destinades a informar sobre la prevenció de la transmissió...

Més informació

26-2-2020 Aposta per protegir, conservar i promocionar els comerços emblemàtics

El Grup de Treball d’Establiments Emblemàtics, format per representants de la Regidoria de Comerç, de tots els grups municipals del consistori i de l’Associació d’Establiments Emblemàtics, s’ha reactivat per desenvolupar...

Més informació

21-2-2020 Què fer amb les cancel·lacions de reserves per la suspensió del Mobile?

Al Gremi som conscients de la preocupació dels agremiats per les quantioses cancel·lacions de reserves a causa de la suspensió del Mobile World Congress, amb les conseqüents pèrdues econòmiques. En determinats...

Més informació

19-2-2020 INSCRIPCIONS "BARCELONA OPPORTUNITY WEEK" DEL 21 DE FEBRER A L'1 DE MARÇ 2020

Benvolguts/des,  Posem en el vostre coneixement que s’ha obert el període d’inscripcions de la campanya Barcelona Opportunity Week que tindrà lloc de​l 21 de Febrer a l'1 de març de 2020, ambdós inclosos. Els restauradors que vulgueu podeu sumar...

Més informació

19-12-2019 Augment taxa de terrasses: El Gremi considerem que la rebaixa del 20% que s’ha aconseguit no és suficient i portarem les Ordenances fiscals als tribunals

19/12/19 Demà divendres l’Ajuntament de Barcelona aprovarà definitivament l’increment de la taxa de terrasses. Gràcies a la pressió exercida pel Gremi i a la negociació política que s’ha produït entre el govern i Esquerra Republicana (ERC), s’ha aconseguit reduir en un...

Més informació

Receptes Catalanes de Nadal

Bombons de foie, galets farcits de carabassó, rodó de vedella, pastís cruixent de carquinyolis... tots aquests plats i molts més els trobareu al Llibre de Receptes Catalanes de Nadal! Les millors...

Més informació

ISNCRIPCIONS "DE TAPES PER BARCELONA" DEL 7 AL 17 DE JUNY DE 2018

Descarrega't l'inscripció: Benvolguts, benvolgudes Posem en el vostre coneixement que s’ha obert el període d’inscripcions de l’acció “DE TAPES PER BARCELONA” que tindrà lloc de​l 7 al 17 de juny de 2018, ambdós inclosos. Per formalitzar la inscripció...

Més informació

Els restauradors de Barcelona revaliden Pere Chias com a president del Gremi de Restauració

El Gremi de Restauració de Barcelona, a través de l’assemblea general reunida el passat 21 de març, ha escollit novament el restaurador Pere Chias perquè continuï presidint l’entitat durant el...

Més informació

El Gremi aconsegueix 18.138 signatures per modificar l’Ordenança de terrasses

  CATALÁ El Gremi de Restauració, gràcies a la implicació dels bars i restaurants que en formeu part, va presentar el passat divendres 10 de novembre 18.138 signatures de veïns i veïnes...

Més informació

Renovació de les llicències de terrassa

  Benvolguts agremiats i agremiades,   Us recordem que la renovació de la llicència de terrassa (que té una durada, habitualment, d’un any, de l’1 de gener al 31 de desembre) s’ha de...

Més informació

IMPOST SOBRE BEGUDES ENSUCRADES ENVASADES

  Adduint la necessitat de combatre l’obesitat i de reduir el consum de sucre, el govern de la Generalitat de Catalunya ha impulsat un nou impost que grava les begudes ensucrades   El...

Més informació

AVÍS IMPORTANT - ESTABLIMENTS AMB TERRASSA

AVÍS IMPORTANT - ESTABLIMENTS AMB TERRASSA Els locals amb un aforament de 51 places o més hauran de tenir lavabo accessible per renovar la llicència de terrassa el 2018 Com és sabut...

Més informació

ISNCRIPCIONS "DE TAPES PER BARCELONA" DEL 8 AL 18 DE JUNY DE 2017

Descarrega't l'inscripció: Posem en el vostre coneixement que s’ha obert el període d’inscripcions de la ruta “DE TAPES PER BARCELONA” que tindrà lloc de​l 8 al 18 de juny de 2017, ambdós inclosos. Poden participar...

Més informació

SUSPENSIÓ DE LLICÈNCIES A L'ENTORN DEL MERCAT DE SANT ANTONI

El 27 de febrer de 2017 l'Ajuntament de Barcelona va anunciar que durant un any queda suspès l'atorgament de noves llicències d'activitat de concurrència pública i de botigues de records...

Més informació

SUSPENSIÓ DE CONCESSIONS DE LLICÈNCIES A CIUTAT VELLA

El 14 d'octubre de 2017 va acordar suspendre La concessió de llicències per iniciar activitats de concurrència pública, comercials i alimentàries, entre altres, al districte de Ciutat Vella.  Per primera vegada...

Més informació

SUSPENSIÓ DE LLICÈNCIES I PERMISOS D’OBRES DE DEU SOLARS DE L'EIXAMPLE

El 15 de febrer de 2017 la comissió d'ecologia, urbanisme i mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona va aprovar, per la via d'urgència, suspendre durant un any les llicències i permisos...

Més informació

ESTUDI SOBRE L'IMPACTE DEL TURISME A BARCELONA

El Gremi de Restauració col·labora en l'estudi "Impacte socioeconòmic de les compres turístiques a la ciutat de Barcelona", liderat per Barcelona Oberta L'estudi s'ha presentat aquest dimecres, 22 de març de...

Més informació

Workshop de Disseny per l'aprofitament d'aliments

Us informem que des del Foment de les Arts i del Disseny (FAD) organitzen un Workshop de Disseny per l'aprofitament d'aliments i potser us podria interessar. El termini màxim de...

Més informació

PUJADA DELS IMPOSTOS ESPECIALS AL TABAC

  El passat 3 de desembre es va publicar al Butlletí Oficial de l'Estat l'aprovació de l'increment del preu del tabac com a mesura, entre d'altres, per incrementar la recaptació  i...

Més informació

10% de descompte al concert del cantaor Diego el Cigala a Barcelona

  La FEHR informa que per al concert del cantaor Diego el Cigala a Barcelona, els associats es poden beneficiar d'un 10% de descompte en el preu de les entrades.    Per optar...

Més informació

II TROBADA-ECONETWORKING Compradors i productors dels sector ECO

7 de novembre de 2016 El Gremi de Restauració de Barcelona us informa que el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació organitza la II Trobada ECONETWORKING a través de Prodeca, adreçada...

Més informació

L'Ajuntament de Barcelona suspèn la concessió de llicències per obrir nous locals de restauració, comerç i turisme a Ciutat Vella

  El consistori barceloní ha anunciat que suspèn l'atorgament de noves llicències per iniciar activitats de pública concurrència, comercials i alimentàries, i comunicats; així com altres autoritzacions municipals vinculades al districte...

Més informació

Ampolles de plàstic per a una bona causa

  El col·lectiu Basurama ha contactat amb el Gremi de Restauració per demanar la nostra col·laboració en la realització d'un projecte artístic al CaixaForum. Aquest Nadal volen omplir la façana principal...

Més informació

TEMPORADA DE FUTBOL 2016-2017

  Informació per al sector de l'hostaleria    La temporada de futbol arrenca a l'agost amb novetats pel que fa als drets televisius. Enguany hi haurà dos operadors que es repartiran tot el...

Més informació

PROGRAMA DE BEQUES I AJUDES A L'ESTUDI

  El Gremi de Restauració concedeix dues beques per iniciar els estudis de cuina a l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona (ESHOB). Es tracta d'una ajuda per al 50% de l'import del...

Més informació

El programa JOVES PER L’OCUPACIÓ ajuda a les empreses a contractar joves professionals alhora que mostren la seva sensibilitat envers la responsabilitat social

  Desenvolupat per Barcelona Activa en col·laboració amb el SOC el programa Joves per l'Ocupació vol proporcionar formació i experiència pràctica a joves de la ciutat, participants de les iniciatives de...

Més informació

MANIFEST EN DEFENSA DE LES TERRASSES CREATIVES I DE QUALITAT

EL DISSENY I LA CREATIVITAT A L'ESPAI PÚBLIC   1. Barcelona, a l'avantguarda del disseny mundial Barcelona, conscient de la inabastable herència creativa que atresora, ha fet del disseny una aposta transversal i...

Més informació

Informe sobre l’activitat turística durant el mes de juny de 2016

El Gremi de Restauració de Barcelona posa en el vostre coneixement les previsions d'activitat turística durant el mes de juny de 2016 elaborades per l'Ajuntament de Barcelona.   Podeu descarregar l'informe fent...

Més informació

Proposta d'Hostelco per als restaurants innovadors fins al 30 de maig de 2016

Els organitzadors del saló Hostelco preparen una important novetat de cara a l'edició del mes d'octubre per recopilar i difondre totes les tendències, novetats i innovacions que ofereixen els bars...

Més informació

Informe sobre l’activitat turística durant el mes de maig de 2016

El Gremi de Restauració de Barcelona posa en el vostre coneixement les previsions d'activitat turística durant el mes de maig de 2016 elaborades per l'Ajuntament de Barcelona.   Podeu descarregar l'informe fent...

Més informació

Informe sobre l’activitat turística durant el mes d'abril de 2016

El Gremi de Restauració de Barcelona posa en el vostre coneixement les previsions d'activitat turística durant el mes d'abril de 2016 elaborades per l'Ajuntament de Barcelona.   Podeu descarregar l'informe fent clic...

Més informació

Us convoquem al primer Taller de la gestió de l'estrès a la feina en el marc del "Compromís en reconeixement del turisme", acord signat el desembre de 2015 per Turisme de Barcelona i les organitzacions sindicals CCOO i UGT

  Des de fa uns anys, el creixement de l'activitat turística a Barcelona ha convertit la ciutat en una destinació turística de primer odre a nivell internacional. Barcelona és avui una...

Més informació

Congrés Dieta Mediterrània

  La Fundació Dieta Mediterrània, com cada dos anys, organitza el XI Congrés Internacional Dieta Mediterrània que tindrà lloc els dies 27 i 28 d'abril de 2016 en el marc del...

Més informació

Més de 30 personalitats del món del teatre, el cinema, la ciència i el periodisme s'adhereixen a un moviment que reivindica l'ús veïnal de les terrasses

Una trentena de representants destacats del món de la cultura, l'art i la ciència de Barcelona han expressat la seva solidaritat amb les terrasses dels bars i restaurants de...

Més informació

Ampliació dels serveis de gestoria del Gremi de Restauració per a tots els agremiats

El Gremi de Restauració de Barcelona continua ampliant la seva cartera de serveis per atendre les necessitats presents en el dia a dia del restaurador. En aquest sentit, ens plau...

Més informació

Prorrogada la convocatòria d'ajudes a la contractació per a Pimes i Autònoms

El 30 d’octubre és la data límit per sol·licitar les ajudes a la contractació del programa “Accedemos” impulsat per la Fundació MAPRE.   La FUNDACIÓ MAPFRE, amb la finalitat d'ajudar a la...

Més informació

El Gremi et convida a participar a la nova edició de la guia de restaurants per a celíacs

Tens un restaurant que faria les delícies d'un foodie celíac? Ofereixes plats saborosos, tapes innovadores amb sabors inesperats o els clàssics de sempre, tots aptes per a celíacs? Si el...

Més informació

Suma't a la iniciativa "No puc esperar" per millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties intestinals

El Gremi de Restauració de Barcelona convida els seus agremiats a participar al projecte “No puc esperar”, una iniciativa que també compta amb el suport del departament de Salut de...

Més informació

EL GREMI DE RESTAURACIÓ US CONVIDA A LA RUTA AMB MARTINI

  Del 16 al 26 de Juliol a Barcelona Martini & Tonic + Tapa  3,5€   Descarrega la programació de concerts en viu

Més informació

Nou acord de col·laboració entre el Gremi i Mibrasa

El Gremi i l’empresa Mibrasa segellen un acord de col·laboració, que permetrà avantatjoses condicions a la restauració de Barcelona. Mibrasa ofereix a tots els agremiats la possibilitat d’assistir i compartir cursos...

Més informació

El Gremi et convida a una xerrada informativa sobre les noves obligacions en matèria d’al·lèrgens

  Des del 13 de desembre del 2014 tots els establiments de restauració han d'informar de la presència d'al·lèrgens als seus productes. L'objectiu del mandat, que prové d'un reglament comunitari, consisteix...

Més informació

Gaudeix dels incentius econòmics per a la contractació que ofereix el programa Joves per l’ocupació

  Joves per l’ocupació és un programa adreçat a joves entre 16 i 25 anys, en situació d'atur, i que no hagin finalitzat l'ESO o no hagin continuat els seus estudis.   Ofereix...

Més informació

El Gremi et convida al saló de vins naturals, ecològics i biodinàmics

  El proper dilluns 1 de juny la sala M. Comellas del Museu Marítim de Barcelona acollirà una nova edició del saló professional Vinum Nature Barcelona 2015, dedicat als vins ecològics...

Més informació

El Gremi confecciona una guia de restaurants i oci amb motiu del saló Beyond Building Barcelona - Construmat

  Els expositors i visitants que, a partir de demà, 19 de maig, i fins dissabte, assistiran al saló Beyond Building Barcelona – Construmat, al recinte firal de Gran Via, podran...

Més informació

Sessió formativa sobre restauració sense gluten

El proper 6 d'octubre el Gremi de Restauració i l'Associació de Celíacs de Catalunya oferiran una sessió formativa sobre la celiaquia d'un matí de durada adreçada al món de la...

Més informació

Guia de pràctiques correctes d'higiene per als restaurants

El Gremi de Restauració de Barcelona juntament amb la unió d'Empresaris d'Hostaleria i turisme Costa Brava Centre i l'Agencia Catalana de Seguretat Alimentària us presentem la nova guia de pràctiques correctes...

Més informació

El projecte Family Fans

Coneix el projecte Family Fans   54 restaurants Family Fans, idonis per a famílies amb nens, oferiran durant 2 mesos un descompte a partir del 15% tots els caps de setmana   La iniciativa...

Més informació

El Gremi posa a disposició dels agremiats diversos materials per ajudar a complir la normativa sobre al•lèrgens

Benvolguts agremiats i agremiades,   L'inici de l'aplicació del reglament europeu 1169/2011 ha obligat els locals de restauració, i també altres establiments de comerç alimentari, a informar els clients sobre la presència...

Més informació

Ofereix als teus clients 10€ gratis pel taxi de tornada amb Hailo

Benvolguts agremiats i agremiades,   L’avinentesa de les festes de Nadal motiva un gran nombre de reserves de grups a bars i restaurants de la ciutat per part d’empreses que hi celebren...

Més informació

Imatges de la 1a Cursa de cambrers GuaiFi - Estrella DAMM

Imatges de la 1a Cursa de cambrers GuaiFi - Estrella DAMM                                                                          

Més informació

Presentació de productes Al teu gust, aliments del Pallars

El proper dia 15 diferents productors de la comarca del Pallars Jussà, adherits al projecte Al teu gust, aliments del Pallars, presentaran els seus productes a la seu del Centre...

Més informació

Comença una nova edició de De tapes per Barcelona amb 108 establiments participants

Benvolguts agremiats i agremiades,   Més de 100 propostes gastronòmiques per redescobrir la tapa a Barcelona i acompanyar-la de l’inconfusible sabor de la cervesa d’Estrella DAMM. Tot un món de sabors, textures...

Més informació

El Gremi de Restauració dóna suport a la candidatura de Vic-Osona com a ciutat UNESCO de Gastronomia

Benvolguts agremiats i agremiades,   El Gremi de Restauració de Barcelona ha manifestat el seu suport a la candidatura de Vic-Osona com a Ciutat Creativa de la Gastronomia de la UNESCO.   La Xarxa de...

Més informació

L’Ajuntament i el Gremi presenten la primera ordenació singular de terrasses a la Rambla de Catalunya

Benvolguts agremiats i agremiades,   El procés de negociació entre l’Ajuntament, el Gremi de Restauració i els operadors ubicats a la Rambla de Catalunya per definir la futura ordenació singular de les...

Més informació

El Gremi presenta GuaiFi

Benvolguts agremiats i agremiades,   El passat 30 d’octubre el Gremi de Restauració de Barcelona va presentar GuaiFi, un innovador servei de gestió intel·ligent de xarxes wifi que permet que els clients...

Més informació

Signat l’Acord de pròrroga del Conveni col·lectiu de treball de l’hostaleria i el turisme

  Benvolguts agremiats i agremiades,   Us informem que el passat 22 de setembre de 2014 es va signar l’Acord de pròrroga del text del conveni col·lectiu de treball del sector de la...

Més informació

Informe sobre l’activitat turística durant el mes de novembre

Benvolguts agremiats i agremiades,   El Gremi de Restauració de Barcelona posa en el vostre coneixement les previsions d’activitat turística durant el mes de novembre elaborades per l’Ajuntament de Barcelona.   Concretament, novembre...

Més informació

Barcelona Gourmet HOSTELCO, una acurada selecció de restaurants de la ciutat pensada pels visitants del saló HOSTELCO

Benvolguts agremiats i agremiades,   “Barcelona amaga moltes ciutats al seu interior”. Amb aquesta suggerent afirmació s’obre la guia Barcelona Gourmet HOSTELCO, una iniciativa del Gremi de Restauració que compta amb el...

Més informació

FORMACIÓ

CURS DE MANIPULACIÓ D'ALIMENTS (3h)

Titulació: Certificat d'Higiene Alimentària

Inscriu-te al curs emplenant el formulari:

Català

Castellà

http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.makro_256gk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_sanmiguelgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.logo_solandecabrasgk-is-1.jpglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banco-sabadellgk-is-1.GIFlink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.cr.logo_crgk-is-1.pnglink
http://www.gremirestauracio.com/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_familyfansgk-is-1.jpglink
«
»

Facebook